Cautare

3653 de rezultate pentru "micul matematician 2012 timisoara" (7.18 secunde)
Dar mai intai a venit in Romania, la Timisoara, orasul natal, intr-un concediul mai lung de trei luni de zile, iar in bagaje avea cartea care a sadit o samanta in mintea si in sufletul ei.
Bucuresti, Timisoara, Brasov, Iasi, Cluj, Sibiu, si embrionul de clasa de mijloc, constituit din intelectualitatea tehnica, economica si umanista, pe de alta parte.De mentionat prezenta masiva, in strada, a tinerilor.
Lansat in 2016, proiectul functioneaza cu o echipa de medici specialisti localizata la Timisoara si cu o echipa mobila care se deplaseaza in cinci puncte de lucru:
Stefan Both) La inceputul anilor 1900, in Timisoara, in Bucuresti si in celelalte orase din Romania a aparut moda birjelor, trasuri special amenajate pentru transportul pasagerilor in oras. Cel mai renumit fabricant de birje din Timisoara a fost Iuliu (Gyula) Kardos.
Tanar de 25 de ani suspect de coronavirus, internat la Timisoara. ... El s-a dus mai intai la spital in Resita, de unde a fost trimis la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, fiind internat in saloanele special pregatite pentru suspiciuni de coronavirus.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
Cupa Romaniei, sferturi de finala La lovituri de departajare a ratat doar Pamfile, de la Timisoara. ... Poli Timisoara: Paduraru - Sofran, Mera (cpt), Scutaru, Pamfile - D.
Poli Timisoara - Petrolul 0-3, la "masa verde". ... Poli Timisoara si Petrolul au apucat sa joace doar 37 de minute, pentru ca nocturna a cazut de doua ori, iar conform regulamentului, rezultatul va fi 0-3 "la masa verde.
A fost bucurie mare joi seara pe aeroportul international din Timisoara. ... La Casa Tineretului din Timisoara li s-au inmanat cate 153 de euro. ... Cei mai tacuti dintre frustratii de la Timisoara se gandeau probabil la o noua plecare.
Istoric, nu neaga nimeni ca a inceput la Timisoara, cu cateva zile mai devreme, dar s-a oficializat si s-a incetatenit ideea revolutiei de la Bucuresti. ... Daca am fi acceptat punctele Proclamatiei de la Timisoara, din martie 1990, fata Romaniei ar fi fost astazi alta.
Fostul director al spitalului municipal din Timisoara, Octavian Mazilu, a fost ridicat de politisti chiar in timp de lua mita de la pacienti.
CFR Cluj, Unirea Urziceni, "Poli" Timisoara... ... Bani grei, daca ne gandim la zecile de milioane de euro "pompate" la Timisoara ori la transferurile ce parca nu se mai termina ale Clujului.
OZN-ul de la Timisoara isi schimba infatisarea si devine unul din punctele de atractie ale orasului. Vechea uzina de apa a fost transformata in Muzeul Apei din Timisoara.
Politistii Sectiei 1 Urbane Timisoara au intervenit la Liceul Ana Aslan din Timisoara astazi, in urma unui apel la 112.
Femeia care a cumparat un copil de la o familie din Timisoara va fi cercetata in stare de libertate. Ea a fost prinsa in aceasta dimineata si audiata la Parchetul de pe langa Tribunalul Timisoara.
Bogdan Tiberiu Iacob) In micul PC e agitatie tot mai mare, se vorbeste ba de fuziunea cu PLR, ba de scindare - ca si atomul e divizibil, se stie - iar scandalurile se tin lant, mai ales ca liderul partidului admite, senin, sa a primit numele viitorului partid prin SMS, probabil de sus, precum Moise poruncile de la Doamne-Doamne.
concertul extraordinar al lui JOHN MAYALL de la Sala Palatului, duminica, 11 noiembrie 2012. ... Micul englez a crescut ascultand colectia de jazz a tatalui sau si s-a simtit atras de blues.
Departe de glamour-ul hollywoodian, fermecatoarea Marion Cotillard da masura talentului sau, iar chipesul Matthias Schoenaerts atrage atentia nu doar a publicului (in special, feminin), ci si a producatorilor din afara spatiului francofon si ajunge revelatia acelui an (2012), la Festivalul de Film de la Cannes.
PLX109/2012 se afla in dezbatere in Camera Deputatilor. ... Printre promisiunile pe care le-am facut celor care ne-au ales in 2012 s-a aflat si aceea ca vom face dreptate pana la capat.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
google-analytics.com